Zit jij nu op het VWO en heb je een extra steuntje in de rug nodig? Dan kunnen wij je hulp bieden! Bijlex heeft een breed assortiment aan docenten met VWO diploma’s. Onze docenten beschikken over de kennis van groot repertoire aan vakken waarin zij jou kunnen onderwijzen. Of het nu gaat om je klaar te stomen voor je schoolexamens en de centrale examens, of je begeleiding wilt voor het schrijven van je profielwerkstuk, wij kunnen je helpen.

Wat maakt lessen van Bijlex nu anders dan je lessen op school of bij een ander bijlesbureau? Bijlex heeft docenten die nog jong zijn en studeren. Onze docenten kunnen zich goed verplaatsen in jouw situatie en waar jij tegenaan loopt, immers zaten ook zij nog niet zo lang geleden in diezelfde schoolbanken naar de klok te kijken, dromend over het weekend.

De docenten van Bijlex geven interactief en informatief onderwijs. Wij weten dat iedereen anders leert en daar passen wij onze lessen op aan, we scheren niet alle leerlingen over één kam zoals op school. Bijlex zorgt ervoor dat alle aandacht voor jou is, zodat jij optimaal wordt geholpen.