Dat twee “dode” talen nog zoveel problemen met zich kunnen meebrengen, bewijzen Latijn en Grieks, de twee meest gevreesde vakken voor veel Gymnasiasten. Hoewel de bloederige verhalen van Homerus en de door Livius levendige geschetste geschiedenis van het oude Rome nog wel leuk zijn om te lezen, beginnen de moeilijkheden pas echt bij het vertalen.

Gelukkig beschikken wij van Bijlex over enthousiaste studenten, die veel minder saai zijn dan sommige van de teksten die je moet vertalen en ook nog eens Grieks en Latijn met succes hebben afgerond. Zo weten onze  studenten dus precies wat er gevraagd kan worden op een toets en beschikken ze over vele oefenopgaven die ervoor zorgen dat de vertaalvaardigheid verder wordt ontwikkeld.

Omdat onze studenten precies weten waar de valkuilen liggen in het goed begrijpen en vertalen van het Grieks en Latijn zorgen we ervoor dat uw kind de do’s and dont’s van het vertalen onder de knie krijgt. Bij ons van Bijlex is er maximale aandacht voor jou, zodat je optimaal kan scoren!