Hoogconjunctuur of laagconjunctuur, hoge rente, lage rente, inflatie of deflatie. Bij economie en bedrijfseconomie vliegen de begrippen en berekeningen je om de oren. Dit kan voor veel leerlingen voor verwarring zorgen en op logica gebaseerde vakken zoals bedrijfseconomie en economie onnodig moeilijk maken. Geld uitgeven is toch stukken makkelijker dan er mee rekenen.

Wij van Bijlex begrijpen dit volledig en zullen ons voor de volle 100% inzetten tot de kwartjes letterlijk beginnen te vallen. Dit doen wij door een duidelijke uitleg te geven van de belangrijkste begrippen binnen de (bedrijfs)economie en door het stapsgewijs uitwerken van veel voorkomende berekeningen binnen de (bedrijfs)economie samen met de leerling. Doordat de les individueel wordt ingericht is ook alle uitleg aangepast op het niveau en tempo van de leerling zodat alles goed te volgen blijft.

Samen met een student van dezelfde leeftijd, kan uw kind rekenen op een interactieve les die wordt afgestemd op de specifieke leerbehoeften van uw kind. Al onze studenten hebben het vak economie zelf met succes afgerond en weten dus uit eigen ervaring ook waar de zwaartepunten van de toetsen liggen. Middels onze toets gerichte lessen gaat elk van onze leerlingen voorbereid en zelfverzekerd de toets in. U kunt er dus vanuit gaan dat dankzij bijles Bijlex uw kind weer plezier zal krijgen in het vak economie, wat terug te zien zal zijn in zijn/haar resultaten.