Al eeuwen proberen filosofen als Socrates, René Descartes en Jean-Paul Sarte grote vragen te beantwoorden als: “wat is echte kennis?” of “hoe functioneert de ideale staat?” Het is helemaal niet gek als deze antwoorden jou nog meer vragen opleveren. Bij Bijlex helpen wij je om met plezier het vak filosofie onder de knie te krijgen. En het hoogste streven naar eudaimonia – geluk? Een vette voldoende incasseren!

De docenten van Bijlex zijn geen stokoude leraren als Plato, maar studenten die niet lang geleden hun eindexamen filosofie hebben afgerond. Samen ga je aan de slag om voor jou de beste aanpak te vinden, waardoor je je eigen leerstrategie ontwikkelt. Jij bepaalt het tempo, zodat alles goed te begrijpen is.

Bij Bijlex helpen wij uw kind met een goed beeld te krijgen bij ingewikkelde filosofische theorieën en weten precies hoe de vragen op een toets aangepakt moeten worden. Door middel van interactieve lessen en een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw kind met plezier en gemak op een toegankelijke wijze filosofie leert.