Platentektoniek, sociale segregatie, globalisering en de BRIC’s landen. Deze termen alleen zijn genoeg om het hoofd van sommige leerlingen te laten tollen. Wij van Bijlex zijn er voor juist dié leerlingen. we hebben een deskundig team van bijlesdocenten die jou kunnen helpen.

De bijlesdocenten van Bijlex zijn jonge studenten die niet lang geleden in dezelfde schoolbanken hun hoofden hebben gebroken over de vorming van oceanische korst.

Door het kleine leeftijdsverschil kunnen onze docenten zich extra goed verplaatsen in de situatie van de leerling en hebben ze snel door waar de leerling tegenaan loopt. Onze docenten hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van bijles en weten dat elke leerling een persoonlijke aanpak vergt. Elke bijles wordt dus aangepast op de behoeften van de leerling. Persoonlijk onderwijs staat bij ons hoog in het vaandel, daarnaast maken wij het ook onze opdracht om leerlingen nieuwe leermethoden bij te leren, zodat ze ook na hun bijlessen baat hebben van hun tijd bij ons.