Voor ieder die weg zwijmelt bij alleen al de gedachte aan een romantisch weekendje Parijs of een citytrip naar Berlijn heb ik een wake up call: het beheersen van de Franse en Duitse taal is hierbij essentieel. Heb jij moeite met het begrijpen van de Franse of Duitse grammatica? Of liggen je problemen vooral bij leesvaardigheid en spreekvaardigheid?

Zoals voor veel vreemde talen geldt; oefening baart kunst! Wij van bijlesbureau Bijlex zijn uiterst gemotiveerd om jou de kneepjes van het vak te leren zodat je het uiteindelijk helemaal zelf kunt. Het is namelijk zo dat veel van de moeilijkheden bij Duits en Frans makkelijk te voorkomen zijn. Met een klein steuntje in de rug zal je je afvragen waarom je überhaupt ooit over die akelige naamvallen bent gestruikeld.

Wat jouw leerbehoefte ook is, bij bijles Bijlex staan we voor je klaar met enthousiaste studenten van je eigen leeftijd, die door middel van interactieve lessen en veel oefenopgaven jou zo snel mogelijk kundig maken in de Franse of Duitse taal. Het doel van Bijlex is ervoor zorgen dat je weer met plezier leert en vooruitgang boekt. Onze studenten zullen er dan ook alles aan doen om leerlingen door de persoonlijke en oplossingsgerichte lessen weer plezier in het leren te geven.