Kom werken Bij-Lex!

Als het je wat lijkt om voor Bijlex te werken, neem dan hier contact met ons op! Je kunt hier eerst lezen wat we van je verwachten en wat wij jou kunnen bieden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bijlesbureau die steun biedt aan leerlingen van allerlei leeftijden en niveaus! Wij maken hiervoor gebruik van het enthousiasme en de kennis van slimme studenten.

Wij richten ons op de basisschool en de middelbare school. Verder zijn wij werkzaam in meerdere delen van Nederland!

Wat hebben we van jou nodig?

Waarom bij ons?

We vereisen dat je minimaal een VWO-diploma hebt, maar meer is altijd beter! Daarnaast is het wenselijk dat je in de omgeving Amsterdam, Diemen woont. Verder is een enthousiaste houding richting het lesgeven een dikke plus!

Wij zoeken mensen die steun kunnen bieden in de vakken die wij geven. Op niveaus van basisschool tot en met de middelbare school!

Wat ga je doen?

Bij ons ga je bijles filosofie geven aan leerlingen van verschillende niveaus. Dit gaat waarschijnlijk online via het afgesproken platform. 

Je gaat dan samen met je leerling, kijken naar de lastige stof om er te proberen samen uit te komen. Dit gaat per sessie van een uur lang.

Je gaat bijvoorbeeld samen kijken naar de geschiedenis van bepaalde denkwijzen en welke personen daarbij van belang waren! Samen zul je hier naar kijken en jouw leertechnieken toepassen om de leerling te helpen!

Samengevat!

Contact

Voor uw gemak kunt u ook op het WhatsApp icoon klikken om automatisch een chat te openen.

Daarnaast kunt u ook dit formulier gebruiken om een mail te sturen. Wij zullen een reactie sturen naar het adres wat u hier invult.